Kutya-fitness alapozó tanfolyam

Kutya-fitness alapozó tanfolyam

 

 

A speciális eszközök segítségével és a szakemberek által összeállított feladatokkal kutyánk fizikai egészségét tudjuk megőrizni, visszanyerni. Ez a fajta mozgássor erősíti a kutya izomzatát, beleértve a mélyizmokat is, növeli a kutya testtudatosságát és koordinációját. Sportoló kutyáknak segít a fizikai felkészülésben és a sérülések megelőzésében, idős kutyánkat segít fitten tartani, minden kutyát formába hoz. Tartalmas közös program a gazdival, amely a kutya-gazda összhangot is nagyban növeli. Teljesen kezdő kutyusokat várunk ezekre az órákra.

A négy alkalmas tanfolyam során a gazdik kiscsoportos foglalkozásokon megtanulják a kutya-fitness alapjait, az eszközök helyes használatát, a kutya irányíthatóságát így a későbbiekben a magasabb szintű fitness óráinkba is be tudnak kapcsolódni, illetve otthon is tudnak gyakorolni.

Részvételi díj: 19.000.-
(a jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé)

Regisztráció: info@ebfizio.hu

Helyszín: Ebfizio kezelő (tornaterem)
1048 Budapest, Falemez utca 7. számot követő üzlethelyiség

Jelentkezni egészséges, jól szocializált kutyával lehet. Korábbi sérülés, műtét esetén egyénileg elbíráljuk a jelentkezést. Az első alkalom előtt fizioterápiás állapotfelmérés kötelező. A helyek száma korlátozott.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.