Júniusi kutya-fitness alapozó

Júniusi kutya-fitness alapozónk 🙂

 

 

A speciális eszközök segítségével és a szakemberek által összeállított feladatokkal kutyánk fizikai egészségét tudjuk megőrizni, visszanyerni. Ez a fajta mozgássor erősíti a kutya izomzatát, beleértve a mélyizmokat is, növeli a kutya testtudatosságát és koordinációját. Sportoló kutyáknak segít a fizikai felkészülésben és a sérülések megelőzésében, idős kutyánkat segít fitten tartani, minden kutyát formába hoz. Tartalmas közös program a gazdival, amely a kutya-gazda összhangot is nagyban növeli. Teljesen kezdő kutyusokat várunk ezekre az órákra.

A négy alkalmas tanfolyam során a gazdik kiscsoportos foglalkozásokon megtanulják a kutya-fitness alapjait, az eszközök helyes használatát, a kutya irányíthatóságát így a későbbiekben a magasabb szintű fitness óráinkba is be tudnak kapcsolódni, illetve otthon is tudnak gyakorolni.

 

Az időpontok: 

06.03. vasárnap 11:00-11:45

06.10. vasárnap 11:00-11:45

06.17. vasárnap 11:00-11:45

06.24. vasárnap 11:00-11:45

 

Részvételi díj: 19.000.-
(a jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé)

Regisztráció: info@ebfizio.hu

Helyszín: Ebfizio fizio- és hidroterápiás központ
1048 Budapest, Falemez utca 7. számot követő üzlethelyiség

Jelentkezni egészséges, jól szocializált kutyával lehet. Korábbi mozgásszervi probléma, műtét esetén egyénileg elbíráljuk a jelentkezést. Az első alkalom előtt fizioterápiás állapotfelmérés kötelező. A helyek száma korlátozott.